První kolo Krajské ligy a Ligy talentů pod taktovkou Karate Panthers Český Krumlov. V neděli 19.3. jsme v krumlovské hale pořádali závody pod záštitou Jihočeského svazu karate. Turnaje se dohromady zúčastnilo 213 závodníků z 10 klubů, což je jedna z nejvyšších účastí za poslední roky. Dopolední blok byl určený pro menší karatisty a především začátečníky. V odpoledním bloku se představili už ti zkušenější karatisté. Z důvodu velkého počtu závodníků se závod natáhl až do večerních hodin. Nicméně konečně jsme viděli nadupané kategorie a umístit se na bedně chtělo hodně síly a vytrvalosti. Jsme rádi, že právě při tomto rekordním počtu jsme dokázali závody bez problémů uspořádat. Ze všech stran jsme slyšeli chválu, až na skončení ve večerních hodinách. Děkujeme za pomoc všem závodníkům, rodičům a pořadatelům z Karate Panthers a také pořadatelům z Fight Clubu.

Všem závodníkům gratulujeme k výsledkům. Spoustu z vás nás mile překvapilo a víme, že je na čem stavět. Nejbližší akcí je Národní pohár v Třebíči, tak žádné flákání a honem na trénink!

Odkaz na foto: https://eu.zonerama.com/MonikaFightclub/Album/9563217?fbclid=IwAR2flCGRuI92eMVmbhPLcQCkpruDvk_AmIGsuZy9hucc7x8AG7L11K2wZBk#check-duplicates